fbpx

Exklusivt erbjudande kostnadsfritt företags mail på köpet!

Vanliga frågor

Själva processen för att lansera en hemsida kan variera beroende på flera faktorer, som exempelvis dess omfattning och komplexitet. Generellt så brukar det ta upp till 48 timmar för att få igång en hemsida, men det kan ibland ske snabbare än så.

Vi förstår att det är viktigt för dig att få din hemsida igång så snabbt som möjligt, och vi arbetar alltid hårt för att vara så effektiva som möjligt för att uppnå detta. Rest assured, vårt team kommer att göra allt för att se till att din hemsida är redo för lansering så snabbt som möjligt.

 

Hej,

Vi förstår att det kan bli lätt att glömma sina inloggningsuppgifter, särskilt i dagens digitala samhälle där vi ofta har flera olika konton och lösenord att hålla reda på. Om du har glömt ditt lösenord för ditt konto kan du enkelt återställa det via kundportalen.

Klicka på ”Glömt lösenord”-knappen på inloggningsidan, och du kommer att få instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kom ihåg att lösenordet måste uppfylla säkerhetskraven som vi satt upp för att skydda ditt konto.

Om du fortfarande har problem med att återställa ditt lösenord genom kundportalen, är du välkommen att kontakta oss direkt via e-post. Vi hjälper dig gärna att lösa problemet och få tillbaka kontrollen över ditt konto.

Vi uppmanar alla våra kunder att hålla sina lösenord säkra och byta dem regelbundet för att skydda sina konton. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Hej!

Vi vill påminna våra kunder om att vi erbjuder en rad tillägspaket som kan förenkla och förbättra hanteringen och underhållet av deras WordPress-hemsida. Som WordPress specialister erkänner vi hur viktig en fungerande och välskött webbplats är för våra kunder och deras verksamhet.

Med våra tilläggsprodukter kan våra kunder förvänta sig den mest omfattande och uppdaterade tekniken som finns tillgänglig samt stöd från våra egna experter. Våra tilläggspaket är lätta att integrera med befintliga WordPress-webbplatser och hjälper kunderna att eliminera vissa av de mer frustrerande uppgifterna inom webbutveckling, såsom säkerhetskopiering, övervakning och optimering.

Vi erbjuder även anpassade tilläggsprodukter som kan hjälpa våra kunder att uppnå deras unika mål och krav. Oavsett om du driver en liten, lokal blogg eller en stor företagswebbplats, har vi tilläggspaketen som passar dina behov.

Nu är det dags att ta din WordPress-hemsida till nästa nivå och effektivisera dess hantering och underhåll med våra tilläggspaket. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din WordPress-hemsida.

Om du vill migrera din domän till vår host, finns det två sätt att göra det.

Det första sättet är att flytta din domän genom att använda Client Portalen. Gå in på din aktuella domän och följ instruktionerna för att transferera den till oss. När processen är klar, kommer du att ha full kontroll över din domän genom Client Portalen.

Det andra sättet att migrera din domän är att peka om dina nuvarande namnservrar till våra

namnservrar; ns1.misspark.com, ns2.misspark.com, ns3.misspark.com, ns4.misspark.com.

För att kunna peka om din domän behöver du ha köpt ett hostpaket från oss. När du har köpt hostpaketet kan du gå in i ditt nuvarande konto för domänen och peka om den till våra namnservrar.

Vi rekommenderar alltid att man först kontaktar vår kundtjänst om man är osäker på vilken metod man ska använda för att migrera sin domän till vårt host. Vi är alltid här för att hjälpa dig att navigera genom denna process och se till så att allt fungerar smidigt och problemfritt.

Tillsammans, online